1:1 Sessions

Jeg hjælper dig, der har eller har haft ondt i livet og har det svært i din karriere eller uddannelse med at blive afklaret på fremtiden og finde ro i dit liv

Jeg hjælper dig, som mangler retning i din karriere eller jobsøgning. Dig som gerne vil videre, men ikke ved, hvilken vej du skal gå. Dig som længes efter at bidrage, men som ikke ved med hvad.

Efter et forløb med sessioner hos mig, får du et nyt syn på dig selv. Du vil opdage at du har virkelig meget at byde på. Og du vil vide, hvordan du skal sælger dig selv ind til en arbejdsgiver eller til en kunde – hvis du vil være selvstændig.

Min force er at stille dig de “rigtige” spørgsmål – de er anderledes end dem, du bliver stillet hos A-kassen og på jobcentret.  Spørgsmålene rammer lige ned i midten af din “blokering” og vil give dig en aha-oplevelse, der gør dig klogere på, hvad du gerne vil bidrage med i dit arbejdsliv, og hvilke kvalifikationer du allerede har, der kan understøtte dit drømmejob.

Du er velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale (op til 30 min), hvor vi snakker om, hvad du har brug for og hvad jeg kan tilbyde.

Du får mest ud af min hjælp ved at booke et længere forløb på f.eks. 3, 5 eller 10 timer, da vi så kan arbejde dybere med din udvikling og dine blokeringer. Se priser under de forskellige sessioner.

Anbefaling

‘‘Professionel, sympatisk og unik’’

Sonja er professionel, sympatisk og unik i sin tilgang til job-mentoring. Hun er dygtig og hurtig til at hjælpe med at få identificeret, hvor man som jobsøger er, og hvor man vil hen.’’

1:1 Sessions

Sessions kan afholdes face-2-face hos mig, via telefon, Zoom eller Skype og kan tage udgangspunkt i følgende:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Enter your username
and password