Opdag dit drømmejob!

En “Opdag dit drømmejob!” session hjælper dig til at afdække, hvad der er vigtigt for dig – og kun for dig – i dit arbejdsliv. Denne session er for dig, der gerne vil videre, men ikke ved, hvor du vil hen. Det er også for dig, som har en fornemmelse af det, men som ikke helt kan få sat ord på det, eller ikke kan se, hvordan det skal kunne lade sig gøre.

I “Opdag dit drømmejob!” sessionen tager vi udgangspunkt i dine ønsker, dine passioner og dine drømme. Jeg stiller de spørgsmål, der skal til for, at du opdager og anerkender, hvad dit drømmejob er.

Kontakt mig her, hvis du overvejer at booke en session – husk vi starter altid med en 30 min. gratis, uforpligtende samtale, så vi er sikre på at være et match.

Timepris for session:

878 kr.

Som udgangspunkt varer en session en time, medmindre vi aftaler andet.

Anbefaling

‘‘Spot on’’​

Sonja formår at stille præcis de spørgsmål der ender med at lede een i den retning man måske ikke selv helt havde erkendt. Hendes tilgang er ligefrem og sætter virkelig de “små grå” igang… 😀 Jeg glæder mig til at arbejde mere med det jeg virkelig godt kan li og som i dag foreløbig kun er en hobby – men hvem ved… 😀

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life cvr. nr. 29430691
Scroll til toppen

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.