30 min. gratis intuitiv sparring

30 minutters gratis intuitiv business sparring

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

30 min. gratis intuitiv business sparring 

 

30 minutters gratis intuitiv business sparring er til dig, der gerne vil starte eller allerede er startet som soloselvstændig – og som overvejer, om jeg er den rigtige mentor for dig.

Vi bruger de 30 minutter på at tale om, hvad der udfordrer dig mest lige nu, og på hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Du kan bruge samtalen til at få løsnet din blokering lidt og mærke ind i, om jeg er den, der skal guide dig videre mod din drøm.

Klik på linket og find den tid, som passer bedst til dig:
30 minutters gratis intuitiv business sparring

Vi kan “mødes” på zoom eller over telefonen

Gratis intuitiv sparring

Anbefaling

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Efter at have været med på Sonja inspirationsmøde tænkte jeg ”så er det nu”. Sonja forklarer på inspirerende vis, hvordan man rent praktisk kan gribe det an og fortæller ærligt om sin egen rejse med fordele og ulemper samt egne bump på vejen til blive soloselvstændig

Herligt at du findes, Sonja. Du er nu min livline på min vej. Jeg vil følge flere af dine kurser og søge vejledning hos dig, når jeg på et tidspunkt støder ind i noget, jeg ikke kan finde ud af eller jeg kan mærke mit engagement begynder at dale på min vej til at blive ayurvedisk livsstilskonsulent.

Lisbeth Holm Pedersen

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password