Del blog-indlægget

Jeg ELSKER det her citat! Generelt er jeg VILD med citater.

Alligevel blev hun ved

Det skubber blidt, kærligt men bestemt til min udholdenhed. Når jeg synes livet som selvstændig er svært, så popper dette citat op i hovedet på mig, og minder mig kærligt om at blive ved. Det minder mig om, at hvis jeg vil opnå det liv jeg drømmer om, så hjælper det ikke at give op – selv om det er svært.

Prøv at smag lidt på det:

Nevertheless she persisted!

Alligevel blev hun ved!

Jeg håber, at citatet her og så vil hjælpe dig til at fortsætte, selvom det til tider er svært. For lige så fedt det er at være selvom at bestemme alting, lige så svært og hårdt kan det til tider også være, at man ikke kan læsse alt ansvaret over på en anden. Men bliv ved. Persist! Du skal nok komme i mål, når bare du holder ud og bliver ved.

Er det for hårdt at gå i gennem alene, så find en business-buddy eller book en session hos mig. Så finder vi vejen videre sammen.

Neverthesless she persisted!

Hold ud og bliv ved. Det skal nok lykkes.

Relaterede indlæg

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password