Del blog-indlægget

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på twitter
Del på email

Jeg ELSKER det her citat! Generelt er jeg VILD med citater.

Alligevel blev hun ved

Det skubber blidt, kærligt men bestemt til min udholdenhed. Når jeg synes livet som selvstændig er svært, så popper dette citat op i hovedet på mig, og minder mig kærligt om at blive ved. Det minder mig om, at hvis jeg vil opnå det liv jeg drømmer om, så hjælper det ikke at give op – selv om det er svært.

Prøv at smag lidt på det:

Nevertheless she persisted!

Alligevel blev hun ved!

Jeg håber, at citatet her og så vil hjælpe dig til at fortsætte, selvom det til tider er svært. For lige så fedt det er at være selvom at bestemme alting, lige så svært og hårdt kan det til tider også være, at man ikke kan læsse alt ansvaret over på en anden. Men bliv ved. Persist! Du skal nok komme i mål, når bare du holder ud og bliver ved.

Er det for hårdt at gå i gennem alene, så find en business-buddy eller book en session hos mig. Så finder vi vejen videre sammen.

Neverthesless she persisted!

Hold ud og bliv ved. Det skal nok lykkes.

Relaterede indlæg

9 Tips til Spirende Soloselvstændige

Solotip nr. 1 Soloselvstændig? Hvad betyder det egentlig? Når man er soloselvstændig, betyder det at man er den eneste ansatte i sin virksomhed. Du har altså ikke nogen medejere eller

» Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password