Board

Board

Medarbejder trivsel reducerer sygedage samt øge motivation og produktivitet. Fleksibilitet og individuelle løsninger øger trivslen.
Board
Sonja Hovmand Steffensen
Board Member & Intuitiv Business & Mindset Mentor

Board-member til bestyrelser og advisory board

Har du brug for nye input og at blive udfordret på status quo i din bestyrelse eller advisory board?  Her kommer min alsidige erfaring, uddannelse og nysgerrige sind dig tilgode. Jeg har flere forskellige uddannelser og har arbejdet i mange forskellige stillinger og brancher. Der ud over er jeg mentor for ansatte, som ikke føler de passer ind i det traditionelle arbejdsmarked.

Alle disse erfaringer bruger jeg til at tænke nye løsninger på problemstillingerne i din virksomheder. Jeg henter inspiration fra de mange forskellige brancher og stillinger, jeg har været i – og kan se, hvordan vi kan tilpasse disse erfaringer til løsninger i din virksomhed.

 

Optimering med trivsel i fokus

Trivsel er det nye sort – og det er det fordi, det er dyrt, når medarbejderne ikke trives og det ender med en sygemelding og  at ansættelsen evt. må afsluttes og en ny rekruttering sættes igang. Når vi optimerer med medarbejderens trivsel i fokus, minimere vi risikoen for sygemeldinger og dyre re-rekrutteringer.

 

Fleksible arbejdsvilkår tiltrækker medarbejdere

Mange mennesker søger i dag mod jobs, hvor de kan finde fleksibilitet og tid til familielivet. Derfor søger de mod virksomheder og stillinger, som tilbyder dette. Som bestyrelsesmedlem i din virksomhed, vil jeg komme med forslag til, hvordan virksomhedens behov og medarbejdernes ønsker kan gå op i en højere enhed.

 

Individuelle ansættelsesvilkår

Vi er ikke alle sammen ens. Vores behov er forskellige og skifter over tid. Derfor giver det heller ikke mening at have ens ansættelsesvilkår for alle medarbejdere og gennem hele ansættelsen. Nogle gange har ansatte behov for at tjene mange penge og andre gange har de behov for at kunne holde mere fri.

 

Sådan arbejder jeg i bestyrelsen

Som bestyrelsesmedlem stiller jeg spørgsmål, så jeg er sikker på, at jeg forstår hele sammenhængen – for løsningen skal fungere i alle led af processen. Jeg er konsensus-søgende til en hvis grad, men giver også udtryk for, når jeg ikke er enig. Du vil opleve mig som passioneret, engageret og med et stort drive for at få løst udfordringen. Du får også et inkluderende, motiverende og igangsættende bestyrelsesmedlem. Jeg scorer højt på empati og på at udtænke løsninger, der fremmer trivsel – for trivsel mindsker sygefravær og øver motivation og produktivitet.

 

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak, om hvilke udfordringer din virksomhed står over for i forhold til at beholde de gode medarbejder og tiltrække nye – og hvad jeg kan tilbyde i den forbindelse.

Book en snak med mig her

 

Board

Anbefalet

Sonja kommer med den vildeste power!

Det er tydeligt at mærke, at Sonja elsker, det hun laver. Hun kommer med den vildeste power og man går fra hendes oplæg med smil på læben og energi på kontoen.

Didde Skødt Falk, Career Coordinator, IBA Erhvervsakademi Kolding

Anbefalet

Sonja er genial!

Jeg har haft fornøjelsen af at høre Sonjas foredrag, og vil anbefale det til alle der overvejer at blive selvstændig. Sonja er genial!

Rikke Juhl Aagaard Munk, Facilitator hos Powerjobsøgerne Norddjurs

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password