Dare to begin start

Del blog-indlægget

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på twitter
Del på email
Det sværeste er at starte.

Men hvornår er man egentlig startet? Når du tænker den første tanke? Når du søger information? Når du sætter dig ind i tingene? Når du melder ud, at nu er du startet? Hvornår er du startet? Det bestemmer du.

Så gå igang. Du behøver ikke gå all in fra starten. Du kan fint starte med at dyppe tæerne og stille og rolige gå længere og længere ud, indtil du svømmer. Du kan altid vende om, og gå ind igen, hvis du når ud, hvor du ikke kan bunde og du finder ud af, at du alligevel ikke kan svømme.

So dare to begin, my darling

Måske tænker du: “Jeg lader være med at forsøge, for tænk hvis jeg ikke kan klare det.” Men tænk hvis du kan. Tænk hvis du svømmer som en fisk og du opdager, at det er det, du har ventet på hele dit liv. (Og husk; du kan altid vende om, hvis du finder ud af, at du alligevel ikke kan svømme.)

So dare to begin, my darling

I dag er en perfekt dag til at starte. Find ud af, hvor du vil starte. Det behøver ikke være en stor ting, du starter med. Det vigtigste er at starte. Tænk nogle tanker – tænk længere end du plejer. Lav lidt research. Ræk ud til nogen som kan give dig et kærligt skub i den rigtige retning. Gør det du har tænkt på så mange gange, men som du ikke har turde forsøge. Prøv det. Måske svømmer du som en fisk.

Relaterede indlæg

9 Tips til Spirende Soloselvstændige

Solotip nr. 1 Soloselvstændig? Hvad betyder det egentlig? Når man er soloselvstændig, betyder det at man er den eneste ansatte i sin virksomhed. Du har altså ikke nogen medejere eller

» Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password