DET HANDLER SJÆLDENT OM JOBBET…

Det handler sjældent om jobbet

Del blog-indlægget

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på twitter
Del på email

når du er helt på bar bund i forhold til, hvad drømmejobbet er.

Når du slet ikke kan mærke, hvad drømmejobbet er, så hjælper det sjældent at blive ved med at stirre på Jobindex og Jobnet. Det er som regel heller ikke et nyt kursus eller en ny uddannelse, du har brug for.Jeg oplever tit, at når mine kunder slet ikke kan finde ud af, hvad de vil med deres karriere,
så handler det om, at de ikke kan mærke drømmejobbet. At de slet ikke kan mærke, hvad der er “JOBBET” for dem.

Når jeg bliver kontaktet, står vedkomnede tit ved en skille og kan mære, at der skal ske noget andet, men ikke hvad dette andet er.

Der ligger simpelthen noget og spærrer. Der er nogle følelser, der skal fokus på, inden vi kan mærke, hvad vi virkelig vil. Ofte handler det om, at vi undertrykker det, vi virkelig gerne vil. Ikke bevidst, men ubevidst.

På et eller andet tidspunkt i vores karriere eller vores liv, har vi oplevet, at det vi virkelig gerne vil, ikke er acceptabelt, ikke er velset eller måske ligefra er direkte set ned på af nogen, hvis mening vi vægter rigtig højt. Det er som regel ikke noget vedkommende, har ment at gøre, men det er sådan, vi har opfattet det.

Denne oplevelse skaber så stærke begrænsende overbevisninger inden i os, at vi ikke tror, at drømmejobbet er en mulighed for os. Derfor begraver vi tanken om drømmejobbet så dybt, at vi ikke kan finde frem til den igen uden at kigge på de følelser og hændelser, der skabte de begrænsende overbevisninger.

Men når vi få kigget på og bearbejdet hændelserne og følelserne, så opløses de begrænsende overbevisninger stille og roligt. Og så begynder vi at kunne mærke ind i, hvad det er vi i virkeligheden går og drømmer om. Vi begynder at kunne se drømmejobbet for os.

Og når du kan se, kan du begynde at arbejde hen imod det.Relaterede indlæg

Opdag dit drømmejob - Online

Opdag dit drømmejob – online

Du sidder og stirrer på det ene jobopslag efter det andet, men der er ligesom ikke rigtig noget, der smager rigtigt. Du har svært ved at svære på, hvad du

» Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password