Dit Bidrag Til Verden

Dit Bidrag Til Verden

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Fundamentet for din forretning er dig

Retningen i din virksomhed er vigtigt – både hvis du er ny som selvstændig og når du har været i gang i mange år. Men nogle gange bliver vi blinde på os selv. Vi farer vild i, hvad vi egentlig ønsker at tilbyde vores kunder.

Nogle gange ender vi med at tilbyde det, vores kunder efterspørger, men som egentlig ikke er vores ekspertise – eller som måske engang var de helt rigtige produkter for at os at tilbyde, men som ikke er det mere.

Fundamentet i din forretning er dig. Derfor er det vigtigt, at produkterne i din forretning føles rigtigt for dig – og stemmer overens med dine værdier, ønsker, drømme og behov.

Som selvstændig kan tvivlen godt lurer lige om hjørnet – i sær, hvis salget ikke er der, hvor man gerne vil have, det skal være. Tanker som “Er jeg god nok?” og “Har jeg egentlig noget at tilbyde mine kunder?” kan poppe op i hovedet på dig.

Ofte kan det være svært selv at få øje på alle de fantastisk ting, som du faktisk har med dig og som du kan tilbyde dine kunder. Og det kan være svært at turde tro på, at det du elsker at arbejde, også er noget du rent faktisk kan og “må” tilbyde dine kunder.

 

Stress & modstand

 

“Nogle gange lukker vi ned for de mest værdifulde dele af os selv.
Det er de dele, hvor vi virkelig shine’er og hvor tingene kommer naturligt til os.
Og det er de dele, vi faktisk helst vil arbejde med og hvor vi er allerbedst.”

 

Stress og modstand kan få os til at lukke ned for dele af os, så vi ikke længere kan mærke, hvem vi er. Det er i de dele, hvor vores virkelige talenter og genizone ligger. Det er her, hvor vi mærker vores passion tydeligt. Som selvstændig skal du bruge dine talenter, din genizone og din passion for at skabe en god forretning, som du trives med.

Men har du været nede med stress eller mærket modstand på den du er og det du kan, så er der stor sandsynlighed for, at du har lukket ned for de områder inde i dig. Måske kan du ikke mærke, hvad du virkelig brænder for? Måske er der noget, du rigtig gerne vil arbejde med, men du tror ikke på, at du har kvalifikationerne til det?

I forløbet arbejder vi med at finde frem til de områder af dig, som du har lukket ned for, og så åbner vi stille og roligt op for dem igen. Så finder du både troen på dig selv og du bliver tydelig omkring, hvem du er og hvad du kan.

 

“Luk op for hele dig.
Du bliver bedre til det, du gør,
når du lukker op for alt det gode,
du har inden i dig.”


Dit Bidrag Til Verden – 4 muligheder

Du kan få hjælp til at finde Dit Bidrag Til Verden på 4 forskellige måder:

 


Foredrag
Klik her for at læse mere

 


Workshop
Klik her for at læse mere

 


1:1 Forløb
Klik her for at læse mere

 

 

 

Udgangspunktet for alle fire muligheder er EssensModellen, som jeg netop har udviklet til at lukke op for alt den viden og erfaring, som du besidder og kan bidrage med til dine kunder og til verden. Gennem arbejdet med EssensModellen finder du ud af, hvem du er som menneske og som selvstændig. Du bliver bevidst om din essens og får lukket op for din passion – og du bliver klar over, hvad du ønsker at arbejde med og hvad du ikke ønsker at arbejde med.

 

 

 

Essensmodellen

Essensmodellen – udviklet af Sonja Hovmand Steffensen

 

Fordraget giver dig en introduktion til EssensModellen og hvordan du på egen hånd kan bruge den til at gå på opdagelse efter alt det guld, du gennem inden i.

workshoppen guider jeg dig og de andre deltagere gennem EssensModellen med øvelser, der lukker op for en begyndende transformation af, hvordan du ser på dig selv og dine kompetencer.

I 1:1 forløbet spreder vi EssensModellen ud over 4 sessioner af 2 timers varighed. På den måde har du mulighed for at reflektere og lade indsigterne lande mellem sessioner. Vi aftaler fra gang til gang, hvornår det passer dig at næste session skal ligge.

 

Anbefaling

Efter en længere periode med sygemelding pga. stress havde jeg virkelig lyst til at skifte spor

Efter en længere periode med sygemelding pga. stress havde jeg virkelig lyst til at skifte spor men bortset fra ny uddannelse, hvad skal man så? Sonja fik inspireret mig til skridtet mod det soloselvstændige liv og gav mig input og ideer til hvordan jeg kan gøre det, med den baggrund jeg nu engang har. Hun har helt åbnet mine øjne for hvor min niche kunne være, så herfra er det bar derudaf! Derudover er hun jo bar en virkelig sød og rar person og kommer med meget konkret sparring.

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password