Foredrag

Du skal drømme stort først – og så være realistisk bagefter.
Men pas på!
Bliver du for realistisk, slår du drømmen ihjel.

Sonja Hovmand Steffensen

DrømmejobsMentor​

Jeg inspirer dig med åbenhed og nærvær til at sætte fokus på det, du vil have ud af din karriere – og dit liv. Jeg skaber et rum, hvor det er okay at drømme stort og hvor der er højt til loftet.

“Du skal drømme stort først – og så være realistisk bagefter. Men pas på! Bliver du for realistisk, slår du drømmen ihjel.”

Jeg har udviklet EssensModellen, som er et værdiafklaringsværktøj, der hjælper dig til at finde de sider af dig selv frem, som du elsker, men som du har lukket ned for.

EssensModellen guider dig også til at tage et kig på, om du bruger dine 24 timer i døgnet på det, du virkelig ønsker at bruge dit liv på.

Du bliver guidet til at kigge ind i dig selv og finde dit ægte jeg frem (igen).

Min erhvervserfaring spænder bredt – lige fra eftermiddagspige og rengøringsassistent, over butik og kontor til receptionist på et 5 stjernet spahotel og selvstændig erhvervsdrivende.

Jeg har selv været ledig af flere omgange og kender op- og nedturene, jeg har kæmpet mig igennem både ledighed og stress – og er kommet styrket ud på jobmarkedet igen.

Det er alle disse erfaringer, jeg har samlet gennem livet – både i karriere og privatlivet – som jeg bruger i jobbet som DrømmejobsMentor til at hjælpe andre jobsøgende til at finde ind til netop deres drømmejob.

Priser

Foredrag skræddersys til målgruppen og ønsket varighed. Derfor skræddersys prisen også.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Enter your username
and password