Fra Ansat Til Hjertedrevet Soloselvstændig

Fra Ansat Til Hjertedrevet Soloselvstændig

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Facebookgruppe

 

Dette er gruppen for dig, der er introvert, særlig sensitiv og/eller tidligere stressramt og:
💫  overvejer at starte på rejsen fra ansat til soloselvstændig
💫 er startet på rejse fra ansat til soloselvstændig
💫  har været igang i noget tid
💫  savner et sted at finde inspiration, fællesskab og stille spørgsmål.

Jeg går live i gruppen hver uge og deler viden og erfaring, som kan hjælpe dig til hurtigere og lettere at gøre dine drømme til virkelighed.

Du er velkommen til at stille spørgsmål om at starte og drive selvstændig virksomhed. Skulle der være noget, jeg ikke kan svare på, vil jeg gøre mit bedste for at pege dig i retningen af nogle, som kan.

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål, som har vist sig at blive et potentielt drømmejob. Sonja er virkelig drømmejobsmentor ind til benet.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Anbefaling

Mødt og forstået

Jeg har talt med Sonja et par gange og begge gange har jeg følt mig mødt og forstået. Jeg har været hel høj over, hvordan hun har set mig. Sonja har sat spot på det, der giver mening for mig, og har hjulpet mig i den rigtige retning. Tak Sonja 😀

Katrine

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password