Fra Stress Til Soloselvstændig

Fra Stress til Soloselvstændig

Fra Stress til Soloselvstændig er et online gruppemøde for dig, der er eller har været nede med stress
og som har svært ved at skulle tilbage til det traditionelle arbejdsmarked.
Sonja Hovmand Steffensen
Mødevært og Intuitiv Business & Mindset Mentor

Når det er svært at skulle tilbage til arbejdsmarkedet efter stress

Når du er eller har været nede med stress, kan det virke helt uoverskueligt at skulle tilbage til det arbejdsmarked, du kom fra. 8-16 er måske ikke lige frem tiltrækkende mere – og måske savner du mere mening, frihed, fleksibilitet og selvbestemmelse i hverdagen…

Efter en stressperiode kan det virke enormt angstprovokerende at skulle tilbage på jobbet igen. Og nogle gange kan det føles helt forkert. Du ved, at du bør mærke efter, hvad du gerne vil og hvad der vil være godt for dig – men måske kan du slet ikke mærke, hvad det er du gerne vil. Det er der en grund til. Stress kan lukke os ned, så vi har svært ved at mærke os selv.

 

På mødet får du:  

På vores online gruppemøde får du nogle metoder til at lukke dig selv op igen og mærke ind i, hvad du ønsker at arbejde med fremadrettet. Vi kigger også på, hvad der stresser nu – og om det også vil stresse som soloselvstændige. Og så får du nogle værktøjer til, hvordan du kan mærke hvilken vej der er den rigtige for dig nu.

 

Om din mentor og mødevært:

Jeg hedder Sonja Hovmand Steffensen og har selv været nede med stress af flere omgange. Heldigvis er det blevet mildere og mildere for hver gang. Og hver gang er jeg blevet mere og mere bevidst om, at det sker fordi, der er noget i min hverdag, der ikke fungerer. Der er noget, jeg bliver nødt til at ændre. Og jeg brugte lang tid på at mærke ind i, hvad det rigtige var for mig. Jeg fandt ud af, at jeg først blev nødt til at få styr på stressniveauet, før jeg kunne mærke ind i, hvad der var det rigtige for mig. Og så skulle jeg arbejde meget med mit mindset for at finde troen på, at jeg kunne starte som selvstændig. De erfaringer og de metoder jeg lærte undervejs giver jeg nu videre som Intuitiv Business & Mindset Mentor for andre stressramte, som overvejer eller har besluttet sig for at starte op som soloselvstændige.

 

Sådan foregår Fra Stress Til Soloselvstændig: 

∞ Vi mødes op til 10 personer på zoom
∞ Mødet optages ikke og sendes ikke ud senere. Det er nemlig vigtigt at vi alle møder op, da det er den personlige deltagelse, der gør at du rykker dig.

 

Dato: Næste møde er ikke fastlagt – send mig en mail, hvis du ønsker at deltage. 

Tidspunkt: –

Sted: Zoom

Pris: 250 kr. inkl. moms

 

 

Vigtig info:

∞ Når du tilmelder dig, accepter du at få mails, som er relevante for mødet – du bliver ikke skrevet op til mit nyhedsbrev.

Mødet bliver ikke optaget og sendt ud senere, fordi

∞ Den personlige deltagelse er vigtig for at du får noget ud af det. Derfor er det vigtigt, at du er med til selve mødet.

∞ Når du har tilmeldt dig, modtager du en faktura på mail. (Husk at tjekke spam-filtret)

 

Booking:

Mærker du at dette møde, kunne være godt for dig, så tilmeld dig her
Så send mig en mail, så kontakter jeg dig, når næste dato for møget er fastlagt. 

Anbefaling

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Efter at have været med på Sonja inspirationsmøde tænkte jeg ”så er det nu”. Sonja forklarer på inspirerende vis, hvordan man rent praktisk kan gribe det an og fortæller ærligt om sin egen rejse med fordele og ulemper samt egne bump på vejen til blive soloselvstændig

Herligt at du findes, Sonja. Du er nu min livline på min vej. Jeg vil følge flere af dine kurser og søge vejledning hos dig, når jeg på et tidspunkt støder ind i noget, jeg ikke kan finde ud af eller jeg kan mærke mit engagement begynder at dale på min vej til at blive ayurvedisk livsstilskonsulent.

Lisbeth Holm Pedersen

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password