Jeg har fået mere frihed som soloselvstændig

Frihed Soloselvstændig

Del blog-indlægget

I øjeblikket gør jeg mig mange tanker om, hvordan mit liv og min hverdag har ændret sig,
efter jeg er blevet soloselvstændig. Jeg har helt klart fået mere frihed i min hverdag. 

Det gik jeg og tænkte over, da manden og jeg var ude og gå med vores hund i morges efter vi havde afleveret vores piger i skole og børnehave. Da jeg var ansat, kunne jeg ikke nå at aflevere vores piger om morgnen, fordi jeg skulle være på kontoret kl. 8. Jeg kunne heldigvis nå hente dem 3 dage om ugen, men det blev tit lidt presset. Nu afleverer og henter manden og jeg pigerne sammen stort set hverdag. Desuden prioriteret vi også at spise frokost sammen og gå med hunde sammen et par gange om dagen. Det kunne vi selvsagt ikke, da jeg var ansat.

Mere ro på hjemmefronten

Vores hverdag herhjemme er blevet meget mere afslappet, efter jeg er blevet soloselvstændig. Vi har god tid om morgen. Det betyder alverden for vores forhold i familien, at vi ikke skal styrte ud af døren, men at der er tid til at snakke sammen og hygge lidt fra morgen af. Om eftermiddagen hente min mand og jeg pigerne, når den ældste er færdig i skolen kl. 13.30. Vi arbejder så videre, når pigerne har fået en eftermiddagssnack. Det gør, at vi har fået et endnu tættere forhold til vores piger – og de har tit mulighed for at have legeaftaler med hjem, hvilket også gør at vi får en tættere relation til deres venner.

Da jeg var ansat, blev hverdagen tit presset, fordi vi skulle lave mad, snakke, der skulle dannes relationer og laves lektier på samme tid. Samtidig var jeg meget mere træt og havde slet ikke det samme overskud, da jeg var ansat. Det var der mange årsager til. Jeg var ikke rigtig tilfreds i mit job – jeg savnede mere mening. Det var ellers et godt job med gode kollegaer og gode chefer, men det jobbet og jeg var ikke et match. Så det drænede mig.

Særlig sensitiv

Som særlig sensitiv har jeg brug for at kunne tilpasse hverdagen, så jeg ikke bliver overvældet. Den frihed har jeg nu og det gør, at jeg bliver meget mere effektiv i mit arbejde og at jeg har enormt meget mere overskud til mig selv og familien. Jeg føler mig ikke så presset og udkørt mere, og min lunte er blevet meget længere overfor vores piger.

Mere mening i hverdagen


Jeg glemmer nogle gange at være taknemlig over, den frihed jeg har i min hverdag nu. Jeg er ikke blevet meget rigere på penge, men jeg har klart fået mere mening ind i hverdagen. Nu føler jeg, at jeg bruger min tid på det, der er vigtigt for mig hele ugen, hver dag. Ikke kun i weekenden og i ferierne. 

Burger du tiden på det, der er vigtigt for dig? 

Relaterede indlæg

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password