Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af

The Good Business Life 
Uhrevej 5
6064 Jordrup
CVR: 29 43 06 91

Kontakt

Kontakt mig på sonja@thegoodbusinesslife.com 

Betaling

Jeg modtager betaling med Visa/Dankort ved online produkter og via faktura ved forløb, foredrag og workshops. 

Priser

Hos The Good Business Life tager jeg forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Levering af digitale produkter

Du modtager straks efter dit køb en faktura på e-mail til den opgivne e-mailadresse.

The Good Business Life gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Vi har vores betalingssystem gennem Clearhaus og ScanPay, som fungerer som vores databehandler. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til The Good Business life. The Good Business lifes databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Din adgang til online produkter leveres straks efter køb via e-mail med beskrivelse af, hvordan du kommer i gang, eller hvordan du kan downloade dine filer. Levering sker i løbet af få minutter, dog kan der i helt særlige tilfælde gå længere tid, dog max 2 dage.

E-mailen sendes til den e-mailadresse, du har opgivet, da du købte produktet.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører The Good Business Life.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, foredrag og workshops. 

Disclaimer

Anbefalingerne på The Good Business Life, i digitale produkter, ved foredrag, workshops og i forløb er kun beregnet til inspiration. Det er vigtigt at du mærker efter, hvad der er rigtigt for dig at gøre i situationen. De kan ikke erstatte lægefaglig rådgivning eller behandling. The Good Business Life Life kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte skader eller gener, som er opstået efter brug eller misbrug af dette indhold.

Workshops, kurser & events:

Hvis du bliver forhindret i at deltage på et af mine kurser, en workshop eller et livehold, skal du give os besked på sonja@thegoodbusinesslife.com.

Hvis du afbestiller din deltagelse inden 14 dage før kursusstart, opkræver The Good Business Life et administrationsgebyr på 250 kr.

Du kan ikke afmelde dig kurser, workshops eller foredrag, når der er under 14 dage til første undervisningsdag. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt – husk dog at informere mig om dette.

Betingelser for betaling af foredrag og workshops.

Din tilmelding til foredrag og workshops er gyldig, når du har betalt.

Aflysning eller ændringer i foredrag, workshops mm.

Foredrag og workshops afvikles på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. I det tilfælde, at The Good Business Life er nødt til at aflyse, vil du få det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en enkelt dag i et forløb, finder vi sammen en ny dato.

Forløb

Betaling for forløb sker via faktura, som skal være betalt senest 8 dage efter modtagelse af fakturaen. Du kan ændre din tid op til 24 timer før den planlagte session. Hvis du vil aflyse eller ændre din session inden for mindre end 24 timer før det aftalte tidspunkt, betales det fulde beløb.

Når din session/forløb er afviklet, har du ikke mulighed for at få pengene tilbage. Afbrydes forløbet af kunden før tid, er kunden stadig forpligtet til at betale for hele forløbet. Er forløbet allerde betalt, refunderes pengene ikke.

Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller internetforbindelse på tidspunktet for sessionen. Du må gerne optage din session, men din optagelse er kun til personligt brug og må ikke deles med andre. Hvis The Good Business Life må aflyse sessionen/forløbet pga. force majeure, vil du blive tilbudt hele honoraret retur eller et nyt tidspunkt for sessionen/forløbet.

Reklamationsret for tjenesteydelser

Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos The Good Business Life skal du kontakte sonja@thegoodbusinesslife.com.

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret for tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Ansvar

Ethvert erstatningsansvar som The Good Business Life måtte pådrage sig i relation til foredrag, workshops, sessioner og forløb er begrænset til direkte skade og tab.

The Good Business Life kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab.

The Good Business Lifes erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig og handle på min hjemmeside, har jeg brug for en eller flere af følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

Jeg indsamler kun de nødvendige oplysninger og jeg behandler dine personoplysninger primært med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i persondatapolitiken for The Good Business Life. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til sonja@thegoodbusinesslife.com .

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: sonja@thegoodbusinesslife.com

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password