Interview med Martin fra Maluo Media

interview Malou Media

Del blog-indlægget

I det første interview i serien “Interview med soloselvstændige for soloselvstændige” taler jeg med
Martin fra Malou Media om mindset og at gå efter sine mål.


Jeg starter min interviewrække med at afvige fra konceptet, da Martin Nordlund faktisk ikke er soloselvstændig, men har ansatte i sin virksomhed. Han er dog så inspirerende, at jeg ikke synes, du skulle snydes for et interview med ham.

Martin er iværksætter, coach og ejer af bl.a. Malou Media og jeg er vildt imponeret af hans rejse og hans mindset. Han gik fra broke til en millionindtægt på 4 år, så det vil jeg selvfølgelig gerne høre mere om, hvordan han gjorde. 

Martin vil helt sikkert inspirere dig til din egen videre rejse som soloselvstændig. God fornøjelse

(Hvis du ikke kan se videoen her nedenfor, men kun noget tekst, så klik på teksten og accepter alle cookies – så kan du se videoen, som er indlejret fra YouTube).

Du kan følge Martin og Malou Media her:
Instagram
Facebook
LinkedIn
Website

Du kan se næste interview i rækken her.

Relaterede indlæg

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password