Jeg er fyldt med lykkebobler! Er du?

Lykkebobler

Del blog-indlægget

Jeg er fyldt med lykkebobler!

Er du?

I dag er jeg RIGTIG tilbage igen og jeg har glædet mig som et lille barn! Forstå mig ret. Det har været en dejlig ferie med min skønne mand og vores dejlige piger, som 99% af tiden faktisk opfører sig ret pænt. Lucky me <3

Jeg har holdt ferie i mere eller mindre 6 uger. De 3 af ugerne har været helt arbejdsfri (bortset fra en lille smule aktivitet på linkedin) De sidste tre uger har været on/off, da vores piger har været hjemme on/off. 

De sidste par dage har jeg haft en masse lykkebobler i maven over at skulle starte op på “jobbet”. Det føles jo ikke som RIGTIGT arbejdet – for det er jo vildt sjovt, spændende og dejligt. 

Jeg ElSKER min hverdag mindst lige som meget som vores ferie. Jeg elsker, at vi kan cykle med pigerne til skole og børnehave – i dag endda i fantastisk vejr og udsigt ud over de skønne marker. 

Jeg ELSKER at arbejde hjemmefra og kunne sparre med min mand i løbet af dagen – og at spise frokost alene sammen med ham hver dag. (Han er også selvstændig og arbejder hjemmefra – og laver i øvrigt det meste af det grafiske og it-tekniske i min biks). 

Jeg ELSKER den direkte kontakt jeg får med mine følgere på diverse SoMe kanaler. 

Jeg ELSKER at udvikle produkter, slippe dem fri og høre fra de skønne kunder, der får glæde af dem. 

Jeg har ikke altid været selvstændig og tidligere jeg har kun i korte perioder elsket mit job. De fleste jobs jeg har haft, har ellers været gode, men de har ikke passet til mig. Det har fået mig til at føle mig forkert (fordi jeg ikke elskede mit på papiret gode/perfekte job), det har gjort mig ked af det og stresset, når jeg har forsøgt at holde ud og blive på jobbet. 

Måske har du det også sådan – eller har haft det tidligere. Måske ved du også, hvad du skal gøre for ikke at lande i sådan et job igen? Måske ved du det ikke.

Savner du lykkebobler i din hverdag? Så vil jeg anbefale dig at starte med at visualisere den hverdag, du gerne vil have. Ikke kun det arbejdsmæssige, men høj grad også det private. For det hele hænger jo sammen. 

Hvis du overvejer at blive selvstændig, vil jeg anbefale dig at tjekke dette online kursus ud 👇 – det tager dig i gennem afklaringsprocessen, så du efter kurset ved, om det er livet som ansat eller selvstændig, der vil bringe lykkeboblerne tilbage i dit liv.

Relaterede indlæg

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password