Meditation
Mærk svaret i dig

Meditation
Mærk svaret i dig

Mærk svaret i dig selv – hvor meget vil du give?

Som særlig sensitive, og empatiske væsner er vi enormt gode til at tilpasse os.

Vi er kreative tusind kunstnere, som har mange strenge at spille på.

Vi kan mærke behov og energier hos de mennesker, vi står overfor og vi har et stærkt kald i at hjælpe andre og forbedre verden.

Vi er nærmest kamæleon-agtige og det kan være svært at mærke, hvad der er andres energier og behov – og hvad der er vores egne.

Det kan resultere i at vi hvirvler rundt som et blad i vinden, hvor vi mister sansen for hvad der er os og hvad der er andre.

Vi mærker så tydeligt, hvad andre har brug for og vi giver det så glædeligt – og i processen mister vi bid for bid lidt af os selv, til vi til sidst ikke kan mærke os selv tydeligt.

Denne meditation guider dig til at mærke, hvor meget du vil give. Den guider dig til at mærke, hvad der er rigtigt for dig.

Når du har hørt meditationen flere gange, kan du bruge metoden til at træffe beslutninger med mavefornemmelsen uden at lytte til meditationen.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag meditationen

 

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Anbefaling

Efter en længere periode med sygemelding pga. stress havde jeg virkelig lyst til at skifte spor

Efter en længere periode med sygemelding pga. stress havde jeg virkelig lyst til at skifte spor men bortset fra ny uddannelse, hvad skal man så? Sonja fik inspireret mig til skridtet mod det soloselvstændige liv og gav mig input og ideer til hvordan jeg kan gøre det, med den baggrund jeg nu engang har. Hun har helt åbnet mine øjne for hvor min niche kunne være, så herfra er det bar derudaf! Derudover er hun jo bar en virkelig sød og rar person og kommer med meget konkret sparring.

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password