Når jobbet ikke længere føles rigtigt – 3 (eller 6) ting du kan tænke over.

jobbet

Del blog-indlægget

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på twitter
Del på email

Når jobbet ikke længere føles rigtigt

Nogle gange når vi til et sted, hvor jobbet ikke længere føles rigtigt. Det passer lige som ikke rigtig til dig mere. Og når du sætter dig ned et roligt sted og mærker efter, så opdager du at det ikke er jobbet som har ændret sig. Men det er dig der har ændret dig.

Det, du vil med dit liv har ændret sig. Du søger mere mening, du have mere fleksibilitet i hverdagen og du er træt af at chefen vil bestemme, hvordan du skal udføre dig arbejde. Du savner frihed og luft under vingerne og du savner at have foden under eget bord.

Sjælen har talt og du ved, at du vil noget andet. Men hvad skal det andet være?
Et ny job? Vil det give mere mening? 

Være selvstændig? Kan jeg overhovedet det? 

Og hvad vil familien og vennerne sige, hvis jeg bare sådan skifter spor? 

Kan jeg overhovedet det i min alder?

Når du står der, hvor jobbet ikke længere føles rigtigt, så er der nogle ting, du kan mærke ind i og prøve, hvordan de passer på dig. Vi er nemlig ikke alle sammen ens, så det der passer på dig, passer måske ikke på en anden. 

3 (eller 6) ting du kan tænke over

  1. Er det jobbet og opgaverne der ikke passer dig længere eller er det arbejdstider, transport, løn eller andre arbejdsvilkår, som ikke længere er et match? 
  2. Har dine værdier ændret sig? Hvad der vigtigt for dig nu i forhold til, da du valgte jobbet? 
  3. Hvad har du lyst til at bruge resten af dit liv på? Hvad vil du fortryde, hvis du ikke når at prøve det af, inden du skal herfra? 

Når du mærker ind i disse spørgmål, så begynder der måske at danne sig et nyt billede, hvordan dit arbejdsliv kunne se ud. Lad dig ikke skræmme, hvis det er helt anderledes end det du har det. Det er en årsag til, at du mærker, det du gør. Du behøver ikke at lave et kæmpe skift fra en dag til en anden. Du kan gør det over tid. For nu skal du blot finde ud af, hvad du ønsker dig. Når du ved det, så kan du begynde at lave en plan for, hvordan du kan skifte retning i et tempo, der passer til dig.

Rigtig god vind med det ❤️

Relaterede indlæg

9 Tips til Spirende Soloselvstændige

Solotip nr. 1 Soloselvstændig? Hvad betyder det egentlig? Når man er soloselvstændig, betyder det at man er den eneste ansatte i sin virksomhed. Du har altså ikke nogen medejere eller

» Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password