Når du har brug for en ekstra hånd

Når du har brug for en ekstra hånd

Når dine medarbejder løber så stærkt, at benene er ved at falde af

– så ring til mig.

Min brede kontorerfaring gør, at jeg hurtigt kommer ind i opgaverne

– efter en kort briefing er jeg selvkørende.

Jeg kan hyres på time-, opgave- eller projektbasis op til 20 timer pr.uge

Jeg arbejder hjemmefra eller på kontoret

Vi afregner på faktura.

Du slipper for ansættelsesræset og for at betale feriepenge, pension og G-dage.

Frygten holdte mig tilbage

Gennem hele min alsidige og noget brogede karriere har jeg ledt efter min rette hylde. Flere gange troede jeg, at nu havde jeg fundet den. Men set i bakspejlet var det blot endnu en brik til puslespillet. Puslespillet fik jeg samlet i 2018, da jeg sprang ud i mit drømmejob som soloselvstændig med virksomheden The Good Business Life og titlen DrømmejobsMentor. Dengang hjalp jeg jobsøgende med at finde ind til deres ægte drømmejob. Undervejs opdagede jeg, at mit hjerte specielt banker for (og tiltrækker) ansatte, der ønsker sig mere ud af tilværelsen og derfor overvejer at springe ud som soloselvstændig. Derfor er jeg nu Intuitiv Business Mentor.

Det tog lidt tid for mig, at acceptere at det er der mit hjerte ligger og at det jeg vil bruge min tid på. For frygten tog fat i mig, hvem er jeg overhovedet til at kunne hjælpe andre. Men jeg ved fra mine kunder, at jeg giver dem værdi – det var blot frygten, der spændte ben for mig. Jeg har opdaget at frygten tit spænder ben for os, på alle mulighede måder – ofte uden vi opdager, at det er frygt vi har med at gøre. Det kræver mod at tage frygten i hånden og gå efter vores drømme. Det er nemmere, når vi har en at støtte os til og sparre med.

Så i dag er jeg Intuitiv Business Mentor for soloselvstændige og hjælper mine kunder både med det praktiske – helt fra afklaringsfasen over udvikling af idé & koncept til hvordan man rent faktisk starter sin virksomhed op – samt at håndtere frygten, tvivlen og andre følelser, der dukker op og truer med at spænde ben for at mine kunder opnår deres drømme-hverdag.

Lidt om mig

Jeg er i skrivende stund 42 år, (fra april 1978 – så kan du selv regne ud, om det stadig passer). Jeg bor sammen med min mand og vores 2 skønne piger årgang 2010 og 2015 (så skal du til at regne igen). I 2018 flyttede vi ind i et for os helt fantastisk hus på landet lidt vest for Kolding. Det eneste der mangler, i min optik, er et badekar. Børnene mener, der mangler et stort badebassin i haven. Manden kunne godt tænke sig et drivhus, så vi kan blive lidt mere selvforsynende – og et udendørs spa eller vildmarksbad. Jeg bakker op om det hele. Selvom jeg oprindeligt er fra Sjælland, så er vi lidt vestjyske i det og rutter ikke med pengene. Så der går nok lige et par år, inden alle ønsker er opfyldte.

Min fantastiske mand er også selvstændig, så vi har delt huset mellem os i hverdagene. Jeg har kontor på 1. salen og han har nedenunder. Hver dag mødes vi til frokost i spisestuen. Det er super skønt. Det er i øvrigt min mand, der laver alt det grafiske og web-tekniske her på siden. Så mangler du en dygtig grafiker og webdesigner, så kender jeg én. Du siger bare til.

Jeg følte mig ikke autentisk

Vi har det her fantastiske hus. Men hver morgen kørte jeg afsted fra det for at bruge min tid på et godt job (på papiret), hvor jeg ikke fik brugt mine indfølende og intuitive kompetencer.

Vi har nogle fantastiske børn. Men min arbejdsgiver skulle godkende, hver gang jeg skulle noget sammen med dem i arbejdstiden. Jeg havde en super fleksible arbejdsgiver, men nogle gange kunne det ikke lade sig gøre og det strider imod alle mine værdier, at andre end mig skal afgøre, hvornår jeg kan være der for mine børn.

Jeg har denne her fantastiske mand, som jeg kunne spise frokost med hver dag. Men i stedet spiste jeg frokost i en kantine med en masse søde kollegaer. Og selvom de er søde, så er de ikke er det vigtigste i mit liv.

Jeg ønskede at leve mere i overensstemmelse med mine værdier  – og hjælpe andre med at gøre det samme. Jeg ønskede kort sagt at være mere autentisk. Derfor blev jeg soloselvstændig.

Du må godt være lykkelig i hverdagen

Jeg oplever ofte, at mange ikke tænker det som en mulighed, at de kan være lykkelige i hverdagen. At det høre weekender og ferier til. I mange år har jeg følt en længsel efter og en trang til at hjælpe andre med at blive lykkelige i deres hverdag. Det er derfor, jeg gør det, jeg gør. For som Business Mentor er jeg lykkelig.

Derfor, jeg vil hjælpe dig med at afklare om, du skal være selvstændig, hvilken idé & koncept, der er det helt rigtige for dig. Og sidst, men ikke mindst; hvordan du skaber den virksomhed og den hver dag, som vil skabe lykke for dig i dit arbejdslivet og i dit privatliv. Derfor handler denne side ikke om mig, men om dig.

Skal vi komme igang?

Start med at booke en gratis og uforpligtende intro-samtale lige her og find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Sonja Hovmand Steffensen

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password