Om mig

Om mig

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Introvert, særlig sensitiv og tidligere stressramt

Jeg har altid troet, at jeg var ekstrovert. For jeg kunne jog godt lide at have med mennesker at gøre. Derfor har jeg haft mange (ekstroverte) jobs i butik, på hotel og i kundeservice. Men i ca. 2018/2020 gik det op for mig, at jeg var introvert. Jeg kan nemlig godt lide mennesker – men det er de dybe samtaler med mennesker, som giver mig energi. De overfladiske dræner mig. Derfor gav det også pludselig mening, hvorfor jeg så ofte gik ned med stress i mine ekstroverte jobs, hvor jeg havde overfladisk kontakt med mange mennesker i løbet af den dag.

Over de seneste par år, er det også gået op for mig, at jeg er særlig sensitiv. Eller jeg vidste det nok også før, jeg var bare ikke klar over, at det var et begreb og jeg blev ofte overvældet på jobbet og i sociale sammenhænge. Som soloselvstændig har jeg skabt mig en hverdag, hvor jeg kan bruge det aktivt til at skabe værdi for mine kunder og jeg stadig holder energien hjemme hos mig selv, så jeg ikke bliver overvældet.

Mange af mine kunder er også både bevidst eller ubevidst introverte, tidligere stressramte og særlig sensitive – og det føles trygt for dem at bruge en mentor, som forstår dem på et personligt plan.

“The price of everything, is the amount of life, you exchange for it”

Jeg elsker citater – og gerne på engelsk. Jeg plejer at sige, at engelsk er mit følelsessprog. Det er som om at min sjæl og det engelske sprog vibrerer på samme frekvens. Og dette citat fra Henry David Thoreau ramte mig lige direkte i hjertet. Jeg opdagede først citatet efter, at jeg havde accepteret, at livet som soloselvstændig er vejen frem for mig. Men jeg hvor ville jeg gerne have kendt det mange år før. For det fortæller så godt, hvorfor jeg er startet op som soloselvstændig.

Jeg følte simpelthen, at jeg byttede en alt for stor del af mit liv væk for at være lønmodtager. Jeg følte at jeg byttede min tid med mine børn og mand væk. Jeg følte, at jeg byttede min vision om at gøre en forskel i verden væk. Og jeg følte, at jeg byttede alle de særlige og uhåndgribelige talenter, jeg besidder væk for – for at arbejde med noget, som jeg var god til, men som ikke rørte min sjæl eller mit hjerte – og hvor jeg ikke følte, at jeg gjorde en ægte forskel for menneskers trivsel i hverdagen.

Som soloselvstændig har jeg skabt en hverdag, hvor jeg ved at jeg er med til at ændre menneskers liv til det bedre. Jeg bruger alle mine særlige, bløde, alternative, spirituelle, fluffy, uhåndgribelige, intuitive evner. Jeg føler jeg bruger hele mig – og at jeg ikke behøver at bytte noget væk eller gå på kompromis med mig selv.

Vi må gerne være lykkelige i hverdagen

Gennem hele mit liv – privat og i min karriere – har jeg mødt så mange mennesker, som ikke har været glade for deres liv og deres hverdag. Og det synes jeg er sørgerligt.

Jeg tror nemlig på, at lykkelige mennesker ikke har behov for at nedgøre andre, eller at gøre andre ondt. Det er ikke fordi jeg mener, at alle ulykkelige mennesker gør andre ondt – og jeg tror heller ikke på, at vi altid skal være lykkelige altid, hele tiden.

Men jeg tror på, at mennesker der som udgangspunkt er lykkelige, glade og tilfredse med deres liv, har mere overskud til at være noget for andre – at løfte, heppe på og støtte andre i at opnå lykke og glæde i livet. Og på den måde spreder vi gode og positive ringe i vandet.

Gennem hele min karriere har jeg ledt efter min rette hylde. Det har ikke være nemt og jeg har været rundt om mange jobs og uddannelser. Jeg har ledt efter en måde at facilitere en varig ændring af folks liv på, så de ikke behøver at være utilfredse og måske ligefrem ulykkelige.  Som Intuitiv Business og Mindset Mentor er det endelig lykkedes mig at finde min rette hylde.

Her hjælper jeg nemlig dig med at finde det samme. Et fleksibelt liv med selvbestemmelse, frihed og mere mening i hverdag – baseret på hele dig og alle de kompetencer og særlige, uhåndgribelige og specielle talenter, så gør dig til noget helt unik.

Sonja Hovmand Steffensen

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password