Om mig

Om mig

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Min vision og genizone

Hej! Jeg hedder Sonja – og jeg er rigtig glad for, at du er her.

Min vigtigst drivkraft og vision er nemlig at gøre verden til et bedre sted. Jeg kan gøre noget alene, men ved at guide andre selvstændige med samme vision til at blive skarpe på, hvad de kan og ønsker at ændre i verden, kan jeg –  og vi – gøre endnu mere sammen.

Min genizone er to-delt mellem hjerne og hjerte. Jeg ser optimeringsmuligheder overalt (hjernedelen) – og jeg kan guide folk til at mærke, hvad der er det rigtige for dem (hjertedelen).

Som særlige sensitive og empatiske mennesker er vi virkelig gode til at mærke andres behov – men det kan være sværere at mærke rent ind i os selv uden at forholde os til, hvad der kunne være smart at gøre – eller hvad andre synes eller har behov for, vi gør.

 

Intuitiv alkymistisk tusindkunstner

I 2004 blev jeg uddannet markedsføringsøkonom med speciale i HR og Management – og det var især det menneskelige aspekt i uddannelsen, der fascinerede mig. I min hovedopgave skrev jeg om, hvordan sportsklubber kunne hjælpe deres professionelle atleter med at finde ind til, hvilken karrirere, de kunne få, når deres tid som professionel sportsudøver sluttede.

Allerede den gang kombinerede jeg mine forskellige interesser – nemlig mine interesser for sport, for karrierevejledning og for at hjælpe mennesker med at udfolde deres potentiale og få nye øjne på sig selv.

Både før og efter har jeg taget flere uddannelser, haft mange forskellige stillinger i mange forskellige branche og startet flere virksomheder. Det har givet mig en bred viden om mennesker og virksomheder – og jeg bruger det hele, når jeg guider mine kunder gennem udviklingen af deres virksomheder – med både hjernen og hjertet.

For som Intuitiv Business & Mindset Mentor elsker jeg at guide mine kunder til at få øje på alt, det de er og alt det de kan, så de kan yde deres bedste for deres kunder. For på den måde tror jeg på, at vi – menneske for menneske – hjælper med at skabe en bedre verden.

Indefra og ud – Velkommen i hjerterummet

Når jeg tager beslutninger i min virksomhed og mit liv, så træffer jeg dem så vidt muligt inde fra og ud. Så i stedet for at lade mig påvirke af frygt, der kommer udefra, træffer jeg dem i tillid og med udgangspunkt i, hvor jeg gerne vil tage min virksomhed hen.
Når jeg inviterer mine kunder ind Hjerterummet (som du ser på billedet ) til en snak om deres virksomheder og fremtid, så guider jeg dem til det gøre det samme.

Skal vi sætte din retning sammen? 

 

Et godt mentor/mentee forhold bygger på kemi og tillid.
Vil du mærke om jeg er den rette mentor for dig,

 

så book en intro-session her

Sonja Hovmand Steffensen

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Sonja Hovmand Steffensen
Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password