Om mig

Om mig

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

At være Intuitiv Business Mentor handler om lykke, frygt, mod og autenticitet

Nu er du jo landet på min “om” side. Men i virkeligheden handler det ikke om mig – det handler om dig. Det handler om, hvordan vi to samme kan skabe den bedste hverdag for dig, hvor du trives hele døgnet rundt både med din virksomhed og dit privatliv.

Som skrevet ovenfor, så er min mission i livet at skabe en bedre verden. Jeg tror på, at når vi har det godt og trives i vores hverdag både privat, arbejdsmæssigt og i vores indre verden, så sker der to ting:

Vi har overskud til at gå efter vores drømme og heppe på andre

Vi viser andre, at det er okay, at de også går efter deres drømme og hepper på andre

Jeg lever for at skabe positive ringe i vandet, som ikke kun gør noget godt for dig og mig, men som også gør noget godt for dem, vi omgiver os med. Fordi vores humør og vores energi smitter, så derfor er det på ingen måde egoistisk at gå efter de drømme, som vil gøre dig lykkelig.

Frygten holdte mig tilbage

Gennem hele min alsidige og noget brogede karriere har jeg ledt efter min rette hylde. Flere gange troede jeg, at nu havde jeg fundet den. Men set i bakspejlet var det blot endnu en brik til puslespillet. Puslespillet fik jeg samlet i 2018, da jeg sprang ud i mit drømmejob som soloselvstændig med virksomheden The Good Business Life og titlen DrømmejobsMentor. Dengang hjalp jeg jobsøgende med at finde ind til deres ægte drømmejob. Undervejs opdagede jeg, at mit hjerte specielt banker for (og tiltrækker) ansatte, der ønsker sig mere ud af tilværelsen og derfor overvejer at springe ud som soloselvstændig. Derfor er jeg nu Intuitiv Business & Mindset Mentor.

Det tog lidt tid for mig at acceptere, at det er der mit hjerte ligger og at det er det, jeg vil bruge min tid på. For frygten tog fat i mig, hvem er jeg overhovedet til at kunne hjælpe andre. Men jeg ved fra mine kunder, at jeg giver dem værdi – det var blot frygten, der spændte ben for mig. Jeg har opdaget at frygten tit spænder ben for os, på alle mulighede måder – ofte uden vi opdager, at det er frygt vi har med at gøre. Det kræver mod at tage frygten i hånden og gå efter vores drømme. Det er nemmere, når vi har en at støtte os til og sparre med.

Så i dag er jeg Intuitiv Business Mentor for soloselvstændige og hjælper mine kunder både med det praktiske – helt fra afklaringsfasen over udvikling af idé & koncept til hvordan man rent faktisk starter sin virksomhed op – samt at håndtere frygten, tvivlen og andre følelser, der dukker op og truer med at spænde ben for at mine kunder opnår deres drømme-hverdag.

Lidt om mig

Jeg er i skrivende stund 42 år, (fra april 1978 – så kan du selv regne ud, om det stadig passer). Jeg bor sammen med min mand og vores 2 skønne piger årgang 2010 og 2015 (så skal du til at regne igen). I 2018 flyttede vi ind i et for os helt fantastisk hus på landet lidt vest for Kolding.

Min fantastiske mand er også selvstændig, så vi har delt huset mellem os i hverdagene. Jeg har kontor på 1. salen og han har nedenunder. Hver dag mødes vi til frokost i spisestuen. Det er super skønt. Det er i øvrigt min mand, der laver alt det grafiske og web-tekniske her på siden. Så mangler du en dygtig grafiker og webdesigner, så kender jeg én. Du siger bare til.

Jeg følte mig ikke autentisk

Vi har det her fantastiske hus. Men hver morgen kørte jeg afsted fra det for at bruge min tid på et godt job (på papiret), hvor jeg ikke fik brugt mine indfølende og intuitive kompetencer.

Vi har nogle fantastiske børn. Men min arbejdsgiver skulle godkende, hver gang jeg skulle noget sammen med dem i arbejdstiden. Jeg havde en super fleksible arbejdsgiver, men nogle gange kunne det ikke lade sig gøre og det strider imod alle mine værdier, at andre end mig skal afgøre, hvornår jeg kan være der for mine børn.

Jeg har denne her fantastiske mand, som jeg kunne spise frokost med hver dag. Men i stedet spiste jeg frokost i en kantine med en masse søde kollegaer. Og selvom de er søde, så er de ikke er det vigtigste i mit liv.

Jeg ønskede at leve mere i overensstemmelse med mine værdier  – og hjælpe andre med at gøre det samme. Jeg ønskede kort sagt at være mere autentisk. Derfor blev jeg soloselvstændig.

Du må godt være lykkelig i hverdagen

Jeg oplever ofte, at mange ikke tænker det som en mulighed, at de kan være lykkelige i hverdagen. At det høre weekender og ferier til. I mange år har jeg følt en længsel efter og en trang til at hjælpe andre med at blive lykkelige i deres hverdag. Det er derfor, jeg gør det, jeg gør. For som Intuitiv Business & Mindset Mentor er jeg lykkelig.

Derfor, jeg vil hjælpe dig med at afklare om, du skal være selvstændig, hvilken idé & koncept, der er det helt rigtige for dig. Og sidst, men ikke mindst; hvordan du løfter din solovirksomhed til at være den virksomhed, du ønsker den skal være. Derfor handler denne side ikke om mig, men om dig.

Skal vi komme igang?

Start med at booke en gratis og uforpligtende intro-samtale lige her og find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Sonja Hovmand Steffensen

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password