Fra ansat til Soloselvstændig

Om mig

Om mig

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Hejsa! Nu er du jo landet på min “Om Mig” side – så velkommen til!

Men i virkeligheden handler det ikke om mig – det handler om dig. Det handler om, hvordan vi to samme kan skabe den bedste hverdag for dig, hvor du trives hele døgnet rundt både med din virksomhed og dit privatliv. Som skrevet ovenfor, så er min mission i livet at skabe en bedre verden. Jeg tror på, at når vi har det godt og trives i vores hverdag både privat, arbejdsmæssigt og i vores indre verden, så sker der to ting:

  • Vi har overskud til at gå efter vores drømme og heppe på andre
  • Vi viser andre, at det er okay, at de også går efter deres drømme og hepper på andre

Jeg lever for at skabe positive ringe i vandet, som ikke kun gør noget godt for dig og mig, men som også gør noget godt for dem, vi omgiver os med. Fordi vores humør og vores energi smitter, så derfor er det på ingen måde egoistisk at gå efter drømmene.

Gennem hele min brogede og alsidige karriere har jeg ledt efter min rette hylde

Flere gange har troet jeg, at nu havde jeg fundet den. Men set i bakspejlet var det blot endnu en brik til puslespillet. Puslespillet fik jeg samlet i 2018, da jeg sprang ud i mit drømmejob som soloselvstændig med virksomheden The Good Business Life og titlen DrømmejobsMentor. Dengang hjalp jeg jobsøgende med at finde ind til deres ægte drømmejob. Undervejs opdagede jeg, at mit hjerte specielt banker for (og tiltrækker) ansatte, der ønsker sig mere ud af tilværelsen og derfor overvejer at springe ud som soloselvstændig. Det er hovedsageligt det, jeg hjælper mine kunder med i dag. Helt fra afklaringsfasen over udvikling af idé & koncept til hvordan man rent faktisk starter sin virksomhed op.

Når nu du har læst med hele vejen hertil, så vil jeg alligevel gerne fortælle dig lidt om mig

Jeg er i skrivende stund 42 år, (fra april 1978 – så kan du selv regne ud, om det stadig passer). Jeg bor sammen med min mand og vores 2 skønne piger årgang 2010 og 2015 (så skal du til at regne igen). I 2018 flyttede vi ind i et for os helt fantastisk hus på landet lidt vest for Kolding. Det eneste der mangler, i min optik, er et badekar. Børnene mener, der mangler et stort badebassin i haven. Manden kunne godt tænke sig et drivhus, så vi kan blive lidt mere selvforsynende – og et udendørs spa eller vildmarksbad. Jeg bakker op om det hele. Selvom jeg oprindeligt er fra Sjælland, så er vi lidt vestjyske i det og rutter ikke med pengene. Så der går nok lige et par år, inden alle ønsker er opfyldte.

Min fantastiske mand er også selvstændig, så vi har delt huset mellem os i hverdagene. Jeg har kontor på 1. salen og han har nedenunder. Hver dag mødes vi til frokost i spisestuen. Det er super skønt. Det er i øvrigt min mand, der laver alt det grafiske og web-tekniske her på siden. Så mangler du en dygtig grafiker og webdesigner, så kender jeg én. Du siger bare til.

En stor del af årsagen til at jeg blev selvstændig, var, at jeg ikke følte, jeg levede mit liv nok

Vi har det her fantastiske hus. Men hver morgen kørte jeg afsted fra det for at bruge min tid på et godt job (på papiret), hvor jeg ikke fik brugt mine indfølende og intuitive kompetencer.

Vi har nogle fantastiske børn. Men min arbejdsgiver skulle godkende, hver gang jeg skulle noget sammen med dem i arbejdstiden. Jeg havde en super fleksible arbejdsgiver, men nogle gange kunne det ikke lade sig gøre og det strider imod alle mine værdier, at andre end mig skal afgøre, hvornår jeg kan være der for mine børn.

Jeg har denne her fantastiske mand, som jeg kunne spise frokost med hver dag. Men i stedet spiste jeg frokost i en kantine med en masse søde kollegaer. Og selvom de er søde, så er de ikke er det vigtigste i mit liv.

Du må godt være lykkelig i hverdagen

En anden grund til, at jeg blev selvstændig, er, at jeg i mange år har følt en længsel efter og en trang til at hjælpe andre med at blive lykkelige i deres hverdag. Det er derfor, jeg gør det, jeg gør. Derfor, jeg vil hjælpe dig med at afklare om, du skal være selvstændig, hvilken idé & koncept, der er det helt rigtige for dig. Og sidst, men ikke mindst; hvordan du skaber den virksomhed, som vil skabe lykke for dig i dit arbejdslivet og i dit privatliv. Derfor handler denne side ikke om mig, men om dig.

Skal vi komme igang?

Start med at booke en gratis og uforpligtende 20 minutters intro-samtale lige her. 

Sonja Hovmand Steffensen

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk som coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password