Om mig

Om mig

Jeg tror på, at når vi kender vores styrker, kompetencer, passion og essens, så kan vi lykkes med at finde vores drømmejob og dermed meningen i arbejdslivet. Vi har kun 24 timer i døgnet. Min mission er at hjælpe dig til at bruge dem på det, du elsker.

Det er min erfaring, at det er nemt at miste sin retning i karriere. Jeg er her for at få dig til at finde vej i din karriere ved at spørge dig; ”Hvad er det du vil? Hvad kan gøre dig glad? Hvilken vej føles rigtig for dig at gå?” og inspirere dig til at handle på det.

Jeg kender alt til tankerne: ”Hvad vil jeg? Hvad kan jeg? Kan jeg noget…? Hvor skal jeg hen nu?”

I mit eget arbejdsliv har jeg været hele vejen rundt fra 15-årig eftermiddagspige i Fona til virksomhedsejer i fitness- og mentorbranchen. Derimellem har jeg også arbejdet med kundeservice i forskellige brancher, som salgsbackup, på fabrik og lager, på kontor, med undervisning af børn og voksne og som receptionist.

Jeg har stået for oplæring af medarbejdere, udvikling af processer, optimering af service, markedsføring, udvikling og administration af kurser, regnskab, rengøring og meget andet. Undervejs har jeg også været nede med stress – faldet og rejst mig igen og kommet styrket ud på den anden side.

Det blev mit vendepunkt, hvor jeg besluttede, at jeg vil hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Derfor vil jeg bruge alle mine erfaringer og al min viden på mit drømmejob – som er at være din DrømmejobsMentor.

 

Not everywhere you fit in is where you belong

Passer ikke ind

Min mission er at gøre verden til et bedre sted ved at inspirere, motivere og klæde dig på til at finde og gå efter dine drømme, og gøre verden til et bedre sted med alt det fantastiske jeg ved, du indeholder og som bare venter på at blive sluppet fri.

DrømmejobsMentor
Sonja Hovmand Steffensen
DrømmejobsMentor

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk som coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Indtast dit brugernavn
og password