Om

Jeg tror på, at når vi kender vores styrker, kompetencer, passion og essens, så kan vi lykkes med at finde vores drømmejob og dermed meningen i arbejdslivet. Vi har kun 24 timer i døgnet. Min mission er at hjælpe dig til at bruge dem på det, du elsker.

Det er min erfaring, at det er nemt at miste sin retning i jobsøgningen. Jeg er her for at få dig til at finde vej i din jobsøgning ved at spørge dig; ”Hvad er det du vil? Hvad kan gøre dig glad? Hvilken vej føles rigtig for dig at gå?” og inspirere dig til at handle på det.

Jeg kender alt til tankerne: ”Hvad vil jeg? Hvad kan jeg? Kan jeg noget…? Hvor skal jeg hen nu?”

I mit eget arbejdsliv har jeg været hele vejen rundt fra 15-årig eftermiddagspige i Fona til virksomhedsejer i fitness- og mentorbranchen. Derimellem har jeg også arbejdet med kundeservice i forskellige brancher, som salgsbackup, på fabrik og lager, på kontor, med undervisning af børn og voksne og som receptionist.

Jeg har stået for oplæring af medarbejdere, udvikling af processer, optimering af service, markedsføring, udvikling og administration af kurser, regnskab, rengøring og meget andet. Undervejs har jeg også været nede med stress – faldet og rejst mig igen og kommet styrket ud på den anden side.

Not everywhere you fit in is where you belong

Det blev mit vendepunkt, hvor jeg besluttede, at jeg vil hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Derfor vil jeg bruge alle mine erfaringer og al min viden på mit drømmejob – som er at være din DrømmejobsMentor.

DrømmejobsMentor
Sonja Hovmand Steffensen
DrømmejobsMentor

Anbefaling

‘‘Spot on’’​

Sonja formår at stille præcis de spørgsmål der ender med at lede een i den retning man måske ikke selv helt havde erkendt. Hendes tilgang er ligefrem og sætter virkelig de “små grå” igang… 😀 Jeg glæder mig til at arbejde mere med det jeg virkelig godt kan li og som i dag foreløbig kun er en hobby – men hvem ved… 😀

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Enter your username
and password