Afklaring

“Hvis vi ikke bruger
vores tid og vores liv
på det vi brænder for,
så brænder vi ud”

∞ Sonja Hovmand Steffensen – Intuitiv Business & Mindset Mentor ∞

Der er et arbejdsliv fyldt med
glæde, fleksibilitet, frihed og mening som venter på dig

Det er ofte svært at mærke ind, om vi skal forlade vores “gode, sikre” job til fordel for livet som soloselvstændig. Der er mange i vores omgangskreds, der har en holdning til det, og det kan være svært at finde ind til vores eget autentiske svar og få afklaring.

Og har vi taget valget, hvordan kommer vi så igang, på en måde som passer ind i vores eget liv? Begge dele kan du få hjælp til her.

One size doesn’t fit all

Vi er alle forskellige og det der er rigtigt for mig, er ikke nødvendigvis rigtig for dig. Derfor er alle mine produkter skabt til at hjælpe dig med at mærke ind, det der er rigtigt for dig. Jeg guider dig til at finde ind til og mærke det, der er rigtigt og giver mening for dig.

Hvor langt er du kommet i din afklaring?

Alt efter hvor langt du er kommet i din afklaring, tilbyder jeg nedenstånde produkter til at guide dig videre mod nye indsigter og klarhed.

I tvivl om du det soloselvstændige liv er for dig?

Er tanken om at starte op som soloselvstændig ret ny hos dig eller har du svært ved at mærke, hvad dit eget autentiske svar på spørgsmålet er, så vil jeg invitere dig til at kigge på dette online kursus

Det er et online kursus, hvor du kan sidde hjemme hos dig selv og gennemgå kurset i dit helt eget tempo, præcis når det passer dig. Du behøver ikke tage fri fra jobbet og du får adgang til hele kurset med det samme, så du behøver ikke vente på, at de forskellige moduler bliver tilgængelige.

I kurset kommer du til at høre fra forskellige soloselvstændige og du bliver guidet via inspirationsspørgsmål, videoer og en meditation til at finde ind til dit ægte svar på, om du vil være selvstændig.

Du finder kurset lige her: Vil jeg være selvstændig?

Usikker på økonomien?

Mærker du at beslutningen om at starte op som soloselvstændig, er den rigtige for sig, men har du svært ved at overskue økonomien i det, så kan dette forløb være det rette for dig.

I dette 1:1 forløb kigger vi på, hvordan det passer dig bedste at starte op som soloselvstændig. Er det små skridt eller all in? Intet er forkert, vi finder den løsning, der passer dig bedst.

Vi kigger også på, hvordan din økonomi kan forberedes til din opstart og vi kigger på en økonomisk back up plan, hvis du har brug for det. Du kan læse mere om forløbet her: Din Opstartsplan som soloselvstændig – Få en tryg opstart, når du springer ud

Overvældet over alt det du skal have styr på, når du starter op?

Er du klar til at komme igang, men har du svært ved at overskue alle de ting, du (helst) skal have styr på, inden du springer ud som soloselvstændig, så kan det give mening for dig at være med på dette online inspirationsmøde.

Der kan være rigtig meget, man skal have styr på og forholde sig til, når man starter op som soloselvstændig. Det kan være ret overvældende at få overblik over.

På dette inspirationsmøde for spirende soloselvstændige hjælper jeg dig og de andre deltagere med at få overblik over, hvad der er godt at have styr på. Efter mødet får du tilsendt nogle inspirationsspørgsmål, som hjælper dig med at mærke ind i, hvordan du har brug for at gribe processen an.

Du kan læse mere om inspirationsmødet her: Dette skal du (helst) have styr på, inden du starter op som soloselvstændig

Anbefaling

Mødt og forstået

Jeg har talt med Sonja et par gange og begge gange har jeg følt mig mødt og forstået. Jeg har været hel høj over, hvordan hun har set mig. Sonja har sat spot på det, der giver mening for mig, og har hjulpet mig i den rigtige retning. Tak Sonja 😀

Katrine

Gratis indledende samtale

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Afklaring

Indtast dit brugernavn
og password