• 1:1 Forløb

Afklaring

Bliv afklaret på om du vil gå fra ansat til selvstændig

Afklaring
Få afklaring på om du vil gå fra ansat til soloselvstændig

Er du kørt træt i hverdagen som ansat og overvejer du, om løsningen er at springe ud som soloselvstændig? 

Hvad kræver det at være soloselvstændig?

Men hvad vil det egentlig kræve at blive soloselvstændig? Hvordan vil din hverdag komme til at se ud?  Hvordan med økonomien? Der er rigtig mange spørgsmål og tanker, når man overvejer at springe ud som soloselvstændig. Det kan være svært, at at tænke sig frem til det rigtige svar alene, og nogle gange er din partner, familie og venner lidt farvet af jeres relation til hinanden. 

Hvad får du ud af et forløb?

På et forløb her hos mig får du muligheden for at snakke det hele igennem, så du får styr på alle tankerne. Jeg bidrager med mine erfaringer og deler ud af min viden på området, og hjælper dig med at mærke ind i, hvad der er det rigtige for dig.

Vil du være soloselvstændig?

Finder du ud af, at du gerne vil springe ud som soloselvstændig, så taler vi de forskellige overgangsmuligheder igennem, f.eks. om du ønsker at gå all-in fra starten, om du starter op ved siden af dit job eller om en løsning med supplerende dagpenge kan være noget for dig. Måske finder vi en helt fjerde mulighed, som passer bedre til dig. Vi kigger også på, om du har brug for hjæp med udvikling af med Idé & Koncept eller om du er klar til at springer direkte til opstartsfasen.

Resultalt

Når du er færdig med afklaringsforløbet, ved du, om du vil springe ud som soloselvstændig eller ikke – og du har en plan for de næste skridt på din rejse.

“Do something today
that your future self will thank you for!”

Bliv afklaret på om du vil gå fra ansat til selvstændig

Priser for forløb:

  • 10 timer 10.500 kr.
  • 5 timer 5.500 kr.
  • 3 timer 3.450 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Mødt og forstået

Jeg har talt med Sonja et par gange og begge gange har jeg følt mig mødt og forstået. Jeg har været hel høj over, hvordan hun har set mig. Sonja har sat spot på det, der giver mening for mig, og har hjulpet mig i den rigtige retning. Tak Sonja 😀

Katrine

Gratis indledende samtale​

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Afklaring

Indtast dit brugernavn
og password