• 1:1 Sessions

Fra drøm til virkelighed

Timepris for session:

878 kr.

En “fra drøm til virkelighed” session er for dig, som godt ved, hvor du vil hen, men som ikke kan se, hvordan det skal lykkes. Måske har du svært ved at se, hvordan dine kvalifikationer kan bruges i din kommende branche/job.

Måske har du brug for en brainstorming session på jobsøgningsaktiviteter og strategi.

Kontakt mig her, hvis du overvejer at booke en session – husk vi starter altid med en gratis, uforpligtende intro-samtale, så vi er sikre på at være et match.

Timepris for session:

878 kr.

En session varer en time, medmindre du køber et forløb på hhv. 3 timer: 2.250 kr. 5 timer: 3.250 kr. eller 10 timer: 5.550 kr. Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Håndgribelige ideer

Jeg fik kontakt til Sonja, da jeg var interesseret i hendes karrierevej. Ret hurtigt spottede hun hvor jeg har min hovedinteresse og hvad jeg brænder for. Allerede her gav hun håndgribelige ideer til min fortsatte rejse og tanker til hvordan jeg arbejder videre med mit projekt. Det skete på under 30 minutter. Så Sonja kan jeg kun beskrive som skarp til at stille de rette spørgsmål og trække essensen ud af samtalen så meningen står klart for enhver.

Jeg vil give min varmeste anbefalinger til Sonja.

Gratis indledende samtale​

Vi starter altid med en kort uforpligtende samtale på op til 30 min. varighed, hvor vi sikre os, at vi er det rigtige match til at få dig videre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book session

Fra drøm til virkelighed

Indtast dit brugernavn
og password