• 1:1 Sessions

Gaven i Lorten

Timepris for session:

878 kr.

Mange af os har gennemgået eller gennemgår lige nu en svær livssituation. Lad os kalde den for “lorten”.  

Hvad vi ikke tænker over, er, at vi ved at gennemleve – og overleve – lorten har “fået” nogle kompetencer. “Fået” er her brugt som et pænt ord for “at have lært på den hårde måde”. 

I sessionen lærer du, at disse kompetencer er MEGA værdifulde. Ja, du læste rigtigt VÆRDIFULDE – som i “at skabe værdi”. 

Du lærer, at det er ikke noget ALLE kan eller som ENHVER har lært. Du lærer også, at stoppe med at bortforklare, men i stedet indse og mærke, at det du har lært, at disse “skjulte” kompetencer du har “fået” – er en gave. En gave i lorten godt nok, men ikke desto mindre en gave.

Lige som diamanter er skabt af kul under tryk, er din gave skabt i en lortesituation. Pak gaven ud, studér den og indse, hvad din gave i virkeligheden er.

I processen vil du lære en hel masse om dig selv. Når du er kommet et godt stykke ind i processen, begynder du at forstå hvilke skjulte kompetencer, der ligger gemt inde bag gavepapiret, så du får et nyt og mere komplet billede af dig selv. 

Efterhånden som dit selvbillede forandres og styrkes, finder du ud af, at gaven i lorten i virkeligheden er en gave, der bliver ved med at give. Du vil hurtigt begynde at se, hvordan du kan hjælpe andre ved at bruge dine “skjulte” kompetencer, der lå gemt inden i gaven. 

Timepris for session:

878 kr.

En session varer en time, medmindre du køber et forløb på hhv. 3 timer: 2.250 kr. 5 timer: 3.250 kr. eller 10 timer: 5.550 kr. Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Varm, empatisk og omsorgsfuld Drømmejobmentor

Sonja er en varm, empatisk og omsorgsfuld Drømmejobmentor, der påbaggrund af sin livserfaring har hjulpet mig til at finde frem til “Gaven i lorten”. Sonja sporede sig meget professionelt ind på hvor jeg var fastlåst og begrænset – en 1 1/2 times session hos Sonja bevirkede, at jeg er blevet bevidst om mine styrker, faglige og personlige kompetencer. Og derved blevet meget mere målrettet i mine ansøgninger og CV. Det har været en meget positiv oplevelse at få en session hos Sonja og jeg kan varmest anbefale at tage kontakt til Sonja.

Gratis indledende samtale​

Vi starter altid med en kort uforpligtende samtale på op til 30 min. varighed, hvor vi sikre os, at vi er det rigtige match til at få dig videre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book session

Gaven i Lorten

Indtast dit brugernavn
og password