• 1:1 Forløb

Idé & Konceptforløb

Få få hjælp til at finde din idé & koncept

Idé Koncept
Mangler du idéen?

Er du afklaret på, at du gerne vil være soloselvstændig, men har du ikke fundet idéen eller konceptet endnu? Jeg møder mange mennesker, der gerne vil være soloselvstændige, men som ikke ved, hvad de vil sælge og derfor opgiver drømmen. Du kan sagtens holde fast i drømmen om at blive soloselvstændig alligevel. 

Passionsdrevet

Du har sikkert hørt, at man ikke skal blive selvstændig for pengenes skyld. Det kan virkelig være svært at holde motivationen oppe, hvis din drivkraft er at tjene penge. Der går ofte noget tid, inden indtjeningen er oppe på et niveau, hvor du kan trække løn ud til dig selv. Derfor er det vigtigt, at du som soloselvstændig er passionsdrevet. Altså at du brænder så meget for dit arbejde og for livsstilen som soloselvstændig, at du ikke kan forestille dig noget andet. 

Idé og koncept skal passe til dig

Når vi skal finde den rigtige idé og det rigtige koncept til dig, er det derfor vigtigt, at vi tager udgangspunkt i dig, dine værdier og dine passioner. Nu sidder du måske og tænker, at du slet ikke ved, hvad dine passioner er. Men det er her jeg kommer ind i billedet. I et Idé & konceptforløb stiller jeg spørgsmål som hjælper dig til at finde ind til og sætte spot på det, du brænder for at lave. Vi får åbnet op for nogle af de passioner, du havde glemt eller ikke var klar over, at du har. Vi sætter det hele sammen til et koncept som passer til dig og dine værdier. Vi kigger også på målgruppe, produkter og pris, så du tilsidst står med et færdigt koncept, du kan gå i gang med.

Få få hjælp til at finde din idé & koncept

Priser for forløb:

  • 10 timer 10.500 kr.
  • 5 timer 5.500 kr.
  • 3 timer 3.450 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Spot on

Sonja formår at stille præcis de spørgsmål der ender med at lede een i den retning man måske ikke selv helt havde erkendt. Hendes tilgang er ligefrem og sætter virkelig de “små grå” igang… 😀 Jeg glæder mig til at arbejde mere med det jeg virkelig godt kan li og som i dag foreløbig kun er en hobby – men hvem ved… 😀

Gratis indledende samtale​

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Idé & Konceptforløb

Indtast dit brugernavn
og password