Kundetiltrækningsflow

Dit kundetiltræksningsflow består af
din målgruppe, dit budskab og dit produktflow.


Fundamentet for det hele er

din målgruppe.

∞ Sonja Hovmand Steffensen – Intuitiv Business Mentor ∞

Har du klarhed over dit kundetiltrækningsflow?

For mange soloselvstændige kan det være en stor udfordring at tiltrække kunder. Vi kommer let til at føle os som en kommerciel sælger-Helge. For at kunne tiltrække kunder er det vigtigt, at de kan mærke dig – og at de ved, hvad du har at tilbyde.

I stedet for at tænke salg, kan du tænke på alle de mennesker, du godt ved sidder der ude og har brug for dig. Når du stiller dig frem i lyset på din egen autentiske måde, så kan de mærke dig – og så ved de, at du eksistere.

For at kunne tiltrække kunder i et skønt flow, er det vigtigt at du er klar på din målgruppe og deres udviklingsrejse. At dine produkter matcher dine kunders udviklingsfaser og at du kan vise dine kunder, hvordan du kan hjælpe dem.

Hvad sælger du?

Næste spørgsmål er så, hvad du sælger – og om dine kunder ved det. Og ikke mindst om du ved det. Det er så svært at sælge noget, vi ikke helt kan forklare.

Som særlig sensitive, introvert og evt. tidligere stressramt er der mange ting, vi kan have svært ved at sætte ord på om os selv. Enten fordi vi ikke kan mærke os selv, vi ikke tør stå ved os selv eller fordi det er så naturlig en del af os, at vi ikke kan se, at det er noget særligt.

For at kunne tiltrække dine kunder, må du vide, hvem du selv er og hvorfor du er speciel. For det ved jeg at du er. Nu er det tid til at du også opdager det, mærker det og tør stå ved det.

Står din målgruppe lysende klar for dig?

Vores målgruppe er fundamentet i din solobusiness. Har du ikke fuldstændig klarhed over den, så er det svært at beslutte sig for en retning, det er svært at tiltrække kunder, og det er svært at lave produkter, der tydeligt matcher dine kunder og den udvikling, de har brug for hjælp til.

Så står din målgruppe ikke lysende klar for dig, og oplever du:


∞ at du hele tiden svinger mellem forskellige retninger og nye projekter
∞ at det er svært at tiltrække kunder
∞ at det er svært at forklare præcis, hvad du laver

Så vil jeg anbefale dig at mærke ind i hvilken målgruppe, du allerhelst vil arbejde med.

Vil du gerne guides til at blive klar på din målgruppe, så kan dette forløb være noget for dig. Vi klarlægger også din målgruppes udviklingsrejse. Dette skaber fundamentet for en tydelig kommunikation med dine kunder og et match mellem dine kunder og dine produkter.

Er dine produkter tilpasset dine kunders udviklingsrejse?

Vores kunder går gennem forskellige udviklingsfaser. Laver vi ét produkt til alle faser, risikerer vi at overvælde vores kunder. Det bliver også svært for kunderne at forholde sig til, da dele er kurset ikke relevant for dem. Derfor er det vigtigt for at kende vores kunders udviklingsrejse, så vi kan skræddersy produkter, der hjælper dem de udfordringer, kunden står med i den specifikke fase.

Ved at have et produkt til de forskellige faser, kan du tiltrække kunder i forskellige faser og du kan guide dine kunder trygt gennem hele deres udviklingsfaser.

Oplever du at:

∞ du fylder for meget indhold i dine produkter
∞ det er svært at forklare, det dine produkter hjælper kunderne med
∞ dine kunder ikke kan se, hvorfor de har brug for dine produkter

Så kan dette forløb være noget for dig.

Anbefaling

Spot on

Sonja formår at stille præcis de spørgsmål der ender med at lede een i den retning man måske ikke selv helt havde erkendt. Hendes tilgang er ligefrem og sætter virkelig de “små grå” igang… 😀 Jeg glæder mig til at arbejde mere med det jeg virkelig godt kan li og som i dag foreløbig kun er en hobby – men hvem ved… 😀

Gratis indledende samtale

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Kundetiltrækningsflow

Indtast dit brugernavn
og password