Løft din solobusiness

Når vores solobusiness står stille,
er det tid til at skifte mindset.

∞ Sonja Hovmand Steffensen – Intuitiv Business Mentor ∞

Føler du at din business står i stampe?

Når vi står i stampe i vores solobusiness, føler vi ofte en dyb frustration. Vi kan være tæt på at give op, for det hele ser håbløst ud.
Men når der mangler fremdrift i vores business, er der ofte en blokering i os selv, som vi må arbejde med. Vi har brug for at ændre vores mindset for at kunne fjerne blokeringen og kunne løfte vores solobusiness.

Både dig og din business

Når vi arbejder med at løfte din solobusiness kigger vi på, hvor din business er og hvor du gerne vil have den hen. Vi kigger også på, hvor du er og hvor du gerne vil hen. Du hænger tæt sammen med din business, og derfor arbejder vi med både dig og din business.

Kan du selv se din blokering?

Det er ikke altid let at se sin egen blokering. Vi kan godt have en fornemmelse af, men vi forvirrer ofte os selv – og har svært ved at se os selv klart og tydeligt udefra.

Har du brug for hjælp til at få øje på dig selv, så du står klart og tydeligt frem – både for dig selv og for dine kunder, så kan dette forløb være noget for dig.

Anbefaling

Skarp til at stille de rette spørgsmål

Jeg fik kontakt til Sonja, da jeg var interesseret i hendes karrierevej. Ret hurtigt spottede hun, hvor jeg har min hovedinteresse og hvad jeg brænder for. Allerede her gav hun håndgribelige ideer til min fortsatte rejse og tanker til, hvordan jeg arbejder videre med mit projekt. Så Sonja kan jeg kun beskrive som skarp til at stille de rette spørgsmål og trække essensen ud af samtalen, så meningen står klart for enhver.

Jeg vil give min varmeste anbefalinger til Sonja.

Gratis indledende samtale

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Løft din solobusiness

Indtast dit brugernavn
og password