• 1:1 Sessions

Opdag dit drømmejob!

Timepris for session:

878 kr.

En “Opdag dit drømmejob!” session hjælper dig til at afdække, hvad der er vigtigt for dig – og kun for dig – i dit arbejdsliv. Denne session er for dig, der gerne vil videre, men ikke ved, hvor du vil hen. Det er også for dig, som har en fornemmelse af det, men som ikke helt kan få sat ord på det, eller ikke kan se, hvordan det skal kunne lade sig gøre.

I “Opdag dit drømmejob!” sessionen tager vi udgangspunkt i dine ønsker, dine passioner og dine drømme. Jeg stiller de spørgsmål, der skal til for, at du opdager og anerkender, hvad dit drømmejob er.

Kontakt mig her, hvis du overvejer at booke en session – husk vi starter altid med en gratis, uforpligtende intro-samtale på op til 30 min. så vi er sikre på at være et match.

Timepris for session:

878 kr.

En session varer en time, medmindre du køber et forløb på hhv. 3 timer: 2.250 kr. 5 timer: 3.250 kr. eller 10 timer: 5.550 kr. Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Spot on

Sonja formår at stille præcis de spørgsmål der ender med at lede een i den retning man måske ikke selv helt havde erkendt. Hendes tilgang er ligefrem og sætter virkelig de “små grå” igang… 😀 Jeg glæder mig til at arbejde mere med det jeg virkelig godt kan li og som i dag foreløbig kun er en hobby – men hvem ved… 😀

Gratis indledende samtale​

Vi starter altid med en kort uforpligtende samtale på op til 30 min. varighed, hvor vi sikre os, at vi er det rigtige match til at få dig videre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag​

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book session

Opdag dit drømmejob!

Indtast dit brugernavn
og password