• 1:1 Forløb

Opstartsforløb

Kom godt fra start med din solo-business. Book et 1:1 forløb

Opstart
Der er mange spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang som soloselvstændig? Hvordan får jeg et cvr. nr. og kan jeg starte op uden? Hvad er vigtigt at have styr på, inden jeg starter virksomhed? Hvordan markedsfører jeg mig selv? Hvilke ting kan jeg gå i gang med, inden jeg officielt springer ud som soloselvstændig?

Overblik og retning

Synes du, at der er mange opgaver at holde styr på, når man skal starte selvstændig virksomhed, så har du helt ret. Det kan være svært at holde overblikket i opstarten, og at prioritere i opgaverne som alle er vigtige. Det kan nemt vokse én over hovedet. I opstartsforløbet hjælper jeg dig med at få overblik og retning i en ellers ofte kaotisk opstartsfase.

Kom godt fra start

Du kan trække på al den viden og erfaring, jeg har samlet i mine i alt 5 år som soloselvstændig, hvor jeg har startet 3 forskellige virksomheder. Vi kan ikke undgå at lave fejl som selvstændige, da vi skal forholdes os til mange nye ting, og næste alt er learning by doing. Med et opstartsforløb kan du lære af mine fejl, så du ikke spilder tid og penge på at selv at begå dem. På den måde kan du kommer mere glidende igennem din opstart. 

Kom godt fra start med din solo-business. Book et 1:1 forløb

Priser for forløb:

  • 10 timer 10.500 kr.
  • 5 timer 5.500 kr.
  • 3 timer 3.450 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Anbefaling

Skarp til at stille de rette spørgsmål

Jeg fik kontakt til Sonja, da jeg var interesseret i hendes karrierevej. Ret hurtigt spottede hun, hvor jeg har min hovedinteresse og hvad jeg brænder for. Allerede her gav hun håndgribelige ideer til min fortsatte rejse og tanker til, hvordan jeg arbejder videre med mit projekt. Så Sonja kan jeg kun beskrive som skarp til at stille de rette spørgsmål og trække essensen ud af samtalen, så meningen står klart for enhver.

Jeg vil give min varmeste anbefalinger til Sonja.

Gratis indledende samtale

Har du brug for en snak inden du booker et forløb, så tilbyder jeg en gratis intro-samtale på op til 20 min. Så kan du mærke efter, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt mig allerede i dag

Skriv til mig:

sonja@thegoodbusinesslife.com

Ring til mig:

+45 2078 9303

Copyright © 2020 The Good Business Life - CVR-nr.: 29 43 06 91
Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Book tid

Indtast dit navn, email og telefonnummer, så kontakter jeg dig, og vi kan aftale nærmere.

Book forløb

Opstartsforløb

Indtast dit brugernavn
og password