Soul Searching Summer

Soul Searching Summer

At hjælpe dig med at finde og gå efter dine drømme,
så du kan gøre verden til et bedre sted med
alt det fantastiske, du indeholder.
Det er min livsmission – hvad er din?

Soul Searching Summer

er til dig, som mærker, at det er tid til noget nyt i dit arbejdsliv.

Det er til dig, som ikke føler du får nok ud af dit liv.

Når vi har ferie og vi får tid til at geare ned, så kan vi bedre mærke os selv. Vi kan bedre mærke, hvad der virker og hvad der ikke virker i vores hverdag og i vores liv.

Vores liv er sammensat af en masse hverdage og nogle få ferier og weekender. Hvis vi blot skal have overstået vores hverdage, for at komme til weekender og ferier, hvor livet rigtig leves, så svarer det til, at vi blot vil have overstået det meste af vores liv.

I stedet kan vi indrette vores liv, så vi glædes over størstedelen af det –  i stedet for blot at “overleve” det.

Soul Searching Summer hjælper dig med at mærke ind i, hvilken hverdag der er rigtig for dig – og hvad du gerne vil have ud af dit liv. Det er en mailserie i 2 dele. Hver del giver dig en metode til at finde ind til den hverdag, der er ideel for dig. Når mailserien er slut kommer der et inspirerende citat til dig hver uge samt info om de events, jeg afholder.

Jeg tror på, at vi kun skal fylde det i vores liv, som vi har lyst til og er klar til – så hvis du på et tidspunkt ikke ønsker mails fra mig mere, så melder du mig bare fra.

 

 

Anbefaling

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Det er rart at have Sonja som en slags livline

Efter at have været med på Sonja inspirationsmøde tænkte jeg ”så er det nu”. Sonja forklarer på inspirerende vis, hvordan man rent praktisk kan gribe det an og fortæller ærligt om sin egen rejse med fordele og ulemper samt egne bump på vejen til blive soloselvstændig

Herligt at du findes, Sonja. Du er nu min livline på min vej. Jeg vil følge flere af dine kurser og søge vejledning hos dig, når jeg på et tidspunkt støder ind i noget, jeg ikke kan finde ud af eller jeg kan mærke mit engagement begynder at dale på min vej til at blive ayurvedisk livsstilskonsulent.

Lisbeth Holm Pedersen

Anbefalet

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen

Vil på mit varmeste anbefale Sonjas professionelle og ærlige væsen. Hun er skarp og dygtig til at fornemme, hvem der sidder over for hende (også selvom det foregår virtuelt). Sonja fanger, deler, inspirerer og tror på dem, som hun arbejder sammen med – og det smitter. Efter to samtaler havde jeg en større tro på retningen og har i dag nået et delmål.

Maria Houmann, Organisationspsykolog

Anbefaling

Sonja har hjulpet mig til at finde min egen stemme

Sonja er en super klog, motiverende og helt vanvittig empatisk coach og person. Hun har hjulet mig med at finde min egen stemme og ord frem, som jo var indeni mig hele tiden. Hun er super kreativ og rigtig støttende i min processer. Jeg kan derfor kun give Sonja mine absolut bedste ambefaldinger herfra. 

Naoures Ali

Scroll til toppen

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password