Talks

Foredrag & Workshops

Jeg tror på, at mine ord bedre kan rykke mennesker, når de er del af en samtale.
Derfor skaber jeg en dialog med publikum i mine talks .
Sonja Hovmand Steffensen
Talk-vært og Intuitiv Business & Mindset Mentor

Sammen rykker vi publikum

Jeg holder talks, foredrag og workshops inden for emnerne: 

∞ Livet som selvstændig
∞ Stresshåndtering
∞ Sådan mærker du din passion
∞ Sådan mærker du din passion efter stress
∞ Mindset, Handling & Frygt
∞ Fra Ansat Til Hjertedrevet Soloselvstændig
∞ Opstart som soloselvstændig
∞ Dit Bidrag Til Verden – Få øje på alt det du kan tilbyde i din virksomhed

 

Talks

For mig handler talks om at rykke mennesker – at give dem inspiration og indsigt i dem selv. Det handler om at give dem en dybere forståelse af dem selv. For når de får det, så kan de skabe udvikling i deres liv.

Så når du booker en talk hos mig, så stiller jeg dig nogle spørgsmål om deltagerne. Ud fra svarene skaber jeg rammerne for talken. Selve talken skabes intuitivt i fællesskab med deltagerne i løbet af talken ud fra de rammer vi har aftalt. Indholdet inde for de rammer bliver fyldt ud, af det jeg mærker der er behov for hos deltagerne.

Det betyder også, at deltagerne er netop det – deltagere. Vi samskaber talken. Jeg stiller spørgsmål til dem. De svarer og jeg deler min viden og erfaring inden for området.

Derfor er talken mest egnet for grupper på max. 50 deltagere.

 

Foredrag

Er der flere end 50 deltagere, laver jeg et mere traditionelt foredrag. Når du og jeg sætter stadig rammerne, når du booker foredraget. Indholdet fylder jeg stort set ud hjemmefra. Deltagerne er velkomne til at stille spørgsmål undervejs – og som jeg natuligvis svarer på.

 

Workshop

Ønsker du en workshop, hvor deltagerne bliver stillet nogle opgaver og derigennem arbejder med deres egen situation, så er der også mulighed for det.
Lad os snakke sammen og finde den løsning, der passer dig.

 

Last Minute Foredrag

Står du med håret i postkassen, fordi din foredragsholder har været nød til at melde afbud i sidste øjeblik? Så ræk endelig ud. Jeg er god i last minute situationer, og hvis der er hul i kalderen og emnet passer, så træder jeg gerne til.  Send en sms på 20 78 93 02 – så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Passioneret, ærlig og engageret

Når jeg holder talks, foredrag og workshops for vores deltagere vil opleve en passioneret talk-vært, der lever sig ind i deltagernes udfordringer, ønsker og drømme og som ærligt og kærligt puffer til dem med indsigter og mulige udviklingesveje. 

Indenfor alle emner trækker jeg på min personlige historie og erfaring, min viden og mine observationer fra min meget alsidige karriere og fra mit liv som soloselvstændig, ledig og stressramt.

Jeg er meget åben og ærlig og det skaber et rum, hvor deltagerne også tør at være åbne og ærlige – og det er der vi rykker os. 

 

Kontakt mig her:

Kontakt  mig for en snak om, hvad du ønsker at publikum skal opleve til dit foredrag. 

Sonja@TheGoodBusinessLife.com

 

 

 

 

Anbefalet

Sonja kommer med den vildeste power!

Det er tydeligt at mærke, at Sonja elsker, det hun laver. Hun kommer med den vildeste power og man går fra hendes oplæg med smil på læben og energi på kontoen.

Didde Skødt Falk, Career Coordinator, IBA Erhvervsakademi Kolding

Anbefalet

Sonja er genial!

Jeg har haft fornøjelsen af at høre Sonjas foredrag, og vil anbefale det til alle der overvejer at blive selvstændig. Sonja er genial!

Rikke Juhl Aagaard Munk, Facilitator hos Powerjobsøgerne Norddjurs

Scroll to Top

Tilmeld dig til

nyhedsbrevet

Indtast dit brugernavn
og password